Hrvatski radio

Radio Rijeka

Blitz single 11.2.2014. – Nipplepeople, Tebi

11.02.2014.

13:17

Autor: Branimir Herceg

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon duže stanke, tajanstveni dvojac Nipplepeople vraća se na glazbenu scenu. Novi singl zove se “Tebi” i biti će objavljen na novoj Yammat FM kompilaciji.

Nipplepeople hrvatska je elektro pop grupa osnovana 2008. godine. Oni su on i ona i ne žele se javno predstavljati, već nastupaju skriveni pod maskama smatrajući da je važna glazba, a ne oni kao pojedinci. U jedina dva intervjua do sada, od kojih su u drugom odgovore davali u obliku glazbenih brojeva, svoju tajanstvenost objasnili su željom da glazbu stave u prvi plan u moru žutila na glazbenoj sceni. Jer zbog glazbe i jesu tu.

O svom novom singlu “Tebi” članovi grupe Nipplepeople govore: „Kao da je svaki put sve teže završiti pjesmu. Završiti album valjda je nemoguće! Uživajte u još jednoj stepenici bliže cilju. Pjesma se zove „Tebi“ i čini nam se da smo rijetko kad zvučali intimnije…

Vrlo očekivani, prvi studijski album Nipplepeoplea trenutno je u pripremi i bit će objavljen pod etiketom Yammat Recordsa, a do tada uživajmo u njihovom novom singlu “Tebi” kojeg od danas možete slušati na valovima Radio Rijeke.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega i urednice Blanke Uzelac slušajte utorkom u 11:30!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.