Hrvatski radio

Radio Sljeme

Imamo emisiju godine!

25.03.2023.

11:43

Autor: Ivana Radaljac Krušlin

"Purgeraj" Radio Sljemena emisija godine!

"Purgeraj" Radio Sljemena emisija godine!

Foto: Emica Elvedji / Pixsell

Emisija Radio Sljemena Purgeraj dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji Radijska emisija godine. Na svečanosti u Hrvatskom narodnom kazalištu, prema izboru Večernjakovih čitatelja, proglašena je najboljom. 

Prva, najutjecajnija i najprestižnija medijska nagrada u Hrvatskoj sinoć je dodijeljena 29. put, a naš radio ima Radijsku emisiju godine. Urednica i autorica Tanja Baran zahvalila je svima koji su podržali poznatu emisiju Radio Sljemena:


- Pozdravljam sve vas u HNK i poštovane gledatelje, sve purgere i dotepence i sve vas diljem domovine koji volite lepi beli Zagreb grad. Hvala na potpori svim našim suradnicima, poštovateljima i onima koji nas vole. Ova Ruža događa se uoči 70. rođendana Radio Sljemena, stoga vas pozivamo da nas posebno pozorno slušate na sam rođendan 17. travnja. A dva dana ranije, u subotu 15. travnja, pozivamo vas na javnu proslavu u park Zrinjevac koja će trajati od 10 do 14 sati. Tim povodom svima šaljem kušlec, a ak' ne znate kaj je to, posluhnite Purgeraj pa bute naučili, istaknula je Tanja Baran. 


Inače, Radio Sljemenu ovo je treća godina zaredom da je okićen Večernjakovom ružom. Protekle dvije godine Ruža je osvojena u kategoriji Radijska osoba godine, a i ove je godine u istoj kategoriji bila nominirana naša Ana Lacković Varga. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.