Hrvatski radio

Radio Sljeme

Radio Sljeme dobitnik Nagrade grada Zagreba

31.05.2023.

15:34

Autor: Radio Sljeme

Nagrada grada Zagreba

Nagrada grada Zagreba

Foto: Bitunjac / Foto Bitunjac

Poštovani slušatelji, sretan Dan grada Zagreba želi vam redakcija HRA Radio Sljemena!!

Povodom Dana grada održana je svečana sjednica na kojoj su dodijeljena posebna priznanja i nagrade pojedincima i institucijama. Među laureatima je i Radio Sljeme. 

Galerija
Nagrada grada Zagreba, Foto: Bitunjac/Foto Bitunjac
Nagrada grada Zagreba, Foto: Bitunjac/Foto BitunjacNagrada grada Zagreba, Foto: Bitunjac/Foto BItunjac

U našoj dugogodišnjoj emisiji Zagrebi po Zagrebu gradonačelnik Tomislav Tomašević otkrio je kako, među ostalim, o brojnim gradskim problemima i brigama sugrađana doznaje upravo slušajući naš program. Mislim da je nagrada sasvim zaslužena i nema niti jednog zastupnika u Skupštini koji to ne podržava, dodao je gradonačelnik. 

Smatram da se na Radio Sljemenu mogu čuti različiti glasovi, ne samo vlasti nego i oporbe što je demokratski i normalno. Može se čuti i glas različitih društvenih skupina u Gradu. Često ste prvi na "terenu" i prvi s građanima. Zato mislim da ovu nagradu zaslužujete, dodao je gradonačelnik. 

Glavna urednica HRA Radio Sljemena Tanja Baran istaknula je kako smo radosni i zahvalni na ovom divnom priznanju. Uz sedamdesetu obljetnicu našeg Radija, ovih dana volim reći da je Grad Zagreb radio Sljemenu brend, ali i da je radio Sljeme brend Zagreba. To se ovako mi malo "poštimamo", ali kada dobijemo ovakvu nagradu onda možemo zaključiti da smo si to međusobno brendiranje potvrdili. 

Nagrade jesu čast, ali i obvezuju. To znači da idemo dalje jer nagrade treba opravdati, zaključila je Baran.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.