Hrvatski radio

Radio Zadar

Otvorene prijave za predstavnike navijača u nadzoru rada KK Zadar

28.07.2022.

10:36

Autor: Iva Rogić

Košarkaška lopta

Košarkaška lopta

Foto: Brocreative / Shutterstock

Puno se toga u posljednje vrijeme promijenilo u Košarkaškom klubu Zadar. Uskoro će predstavnici navijača početi aktivno sudjelovati u nadzoru rada KK Zadar.

Zbog ove mogućnosti, udruga Grad košarke otvorila je prijave kandidata koji će biti predstavljeni i predloženi članovima Udruge na odabir - i to na izborima. 


Gostujući u programu Radio Zadra, član uprave Udruge Grad košarke Josip Zurak kazao je kako je ovo uistinu povijesni trenutak za navijače KK Zadar i trenutak koji su dugo čekali. Ističe i kako će navijači, neovisno o tome tko će biti odabran za predstavnike kluba, generalno biti zadovoljni promjenom, odnosno odlukom, da navijači kroz svoja dva predstavnika aktivno djeluju i sudjeluju u radu omiljenog kluba. 


Udruga Grad košarke

Udruga Grad košarke

Foto: Facebook / Radio Zadar

Ovo je možda najbitnija aktivnost same udruge. Ovo je jedan način da klub ponovno približimo navijačima, ne samo na papiru, nego pravim, aktivnim djelovanjem.

Član uprave Udruge Grad košarke, Josip Zurak

Udruga Grad košarke

Udruga Grad košarke

Foto: Facebook / Radio Zadar

Prijave su već počele i to 18. srpnja, a traju do 5. kolovoza. Objava rezultata zakazana je za 23. kolovoza, a detaljnije o mogućnosti prijave poslušajte u razgovoru: 

Josip Zurak u programu Radio Zadra

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.