Hrvatski radio

Drugi program

Dora 2022: Ella Orešković - If You Go Away

16.02.2022.

23:19

Autor: HRT

Ella, Dora 2022

Ella, Dora 2022

Foto: - / HRT

Mlada glazbenica Ella Orešković rođena je u Torontu u Kanadi, a u Hrvatsku je došla prije dvanaest godina. Već od ranog djetinjstva zainteresirala se za glazbu te je u Američkoj školi u Zagrebu koju je pohađala sudjelovala na raznim koncertima i predstavama. Stečeno iskustvo dodatno je učvrstilo njenu želju da se jednog dana profesionalno bavi pjevanjem.

Osim u glazbu, ulaže i svoje obrazovanje pa je danas studentica psihologije na Universidad Catolica San Antonio de Murcia u Španjolskoj. Osim što pjeva, Ella piše stihove i s nestrpljenjem čeka vrijeme kad će ih objaviti. Njen prvi veliki nastup bio je na prošlogodišnjoj Dori s pjesmom "Come This Way" za koju je napisala tekst dok je glazbu i aranžman skladao Siniša Reljić-Simba. Ove godine nastupa s pjesmom "If You Walk Away".

IF YOU WALK AWAY – ELLA

Autor glazbe: Siniša Reljić – Simba

Autor teksta: Ella Orešković

Autor obrade skladbe: Siniša Reljić – Simba


Za Ellu i pjesmu "If You Walk Away" možete glasati

- telefonskim pozivom na broj 065 22 44 12 

- SMS porukom sadržaja Dora12 na broj 60006


Cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 1,50 kn (PDV je uključen u cijenu); cijena poziva iz mobilne mreže iznosi 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu), dok je cijena SMS poruke 2,40 kn (PDV je uključen u cijenu).


Glasovanje započinje u trenutku kada to objave voditelji emisije i traje 10 minuta. Više informacija o glasovanju možete doznati ovdje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.