Hrvatski radio

Radio Rijeka

Elvis Scoria: Rijeka je uzela super bitan bod!

08.05.2023.

10:07

Autor: Robert Ferlin

Elvis Scoria (Foto: Pixsell)

Elvis Scoria (Foto: Pixsell)

Foto: - / -

Nakon susreta HNK Rijeke I Istre 1961. na Rujevici, koji je u subotu završen remijem (2:2) u emisiji gostuje Elvis Scoria. 

Rujevici nije nedostajalo ni domaćih ni gostujućih navijača, a susjedski derbi je opravdao svoj važan status. 


Puno napetosti i visoko vodstvo Puljana od 2:0, no ipak preokret i Riječani su se u drugom dijelu drugog poluvremena uspjeli vratiti i uzeti taj toliko bitan bod. 

Rijeka, uz strane snage ima i odlične domaće snage i Rijeka može puno, možda čak i u Europi. 


Ključan trenutak, po mišljenju Scorie bio je kad je Rijeka odlučila pomoći Dragovoljcu i u toj polu sezoni su se svi ti igrači afirmirali, Galešić, Frigan, Hodža i tu se već moglo vidjeti da su oni prvoligaški potencija.

Ima par domaćih igrača, sigurno kvalitetnih, što je velika stvar. Znamo da su mladi igrači najveća vrijednost na tržištu pa znamo i da će Rijeka sigurno morat donekle ponovo slagat ekipu za iduće ljeto.

Elvis Scoria

HNL, po mišljenju Scorie, nije toliko kvalitetna liga obzirom da jedino Dinamo ima uspjeha u europskim natjecanjima.


Recimo i to kako je navijačka skupina Armada u subotu slavila svoj rođendan, pa se izvrsna atmosfera s Rujevice prelila kasnije i na ulice grada Rijeke.  


O svemu što smo mogli vidjeti u subotnjoj utakmici, o "preporodu" Rijeke i općenito o Istri i Rijeci doznali smo od gosta ovotjedne emisije "Pod stijenama Kantride", nekadašnjeg trenera i igrača i Istre i Rijeke, Elvisa Scorie:


Pod stijenama Kantride - Elvis Scoria

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.