Hrvatski radio

Radio Rijeka

Global astro: Hrvatska dobro plovi!

01.07.2022.

13:00

Autor: Tatjana Sandalj

Mundana astrologija kao pogled kroz vrijeme

Mundana astrologija kao pogled kroz vrijeme

Foto: - / Pixabay

Tijekom srpnja i kolovoza možemo očekivati nekoliko incidentnih situacija, prognozirao je mundani astrolog Damir Jovetić, ali sve će to biit kratkoročno i neće bitno utjecati na ekonomiju Hrvatske. 

Naime, Hrvatska i Rijeka već neko vrijeme plove na dobrom ekonomskom trendu. 


A i HNK Rijeku čeka renesansa!


Spomenuti incidenti u srpnju će se odnositi na kratkoročne drame, ali podsjeća Damir Jovetić, i visoke temperature mogu izazvati zdravstvene tegobe. Manje valove epidemije koronavirusa očekuje u srpnju i na jesen, ali se to Hrvatske neće previše ticati i nema velike opasnosti od povećanja broja umrlih.


Što se ratova u svijetu tiče, početkom i krajem kolovoza postoje mogućnosti incidentnih situacija, ali to u Hrvatskoj nećemo osjetiti, osim kao posljedice ekonomskog ili informatičkog ratovanja. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Global astro

Što o zbivanjima u Hrvatskoj i svijetu kažu zvijezde? Je li svijet na pragu velikih promjena! Astrološku analizu društvenih i političkih događanja u zemlji i svijetu, poslušajte u emisiji 'Global astro'. Astrolog Damir Jovetić u našem programu petkom u 12:15!

Poslušajte u Slušaonici