Hrvatski radio

Radio Rijeka

Mundana astrologija: na što će sličiti 2022. godina?

01.01.2022.

19:04

Autor: Tatjana Sandalj

Ilustracija tranzita planeta 1. siječnja

Ilustracija tranzita planeta 1. siječnja

Foto: - / planetwatcher.com

Oni koji su preživjeli protekle dvije godine, u raznim aspektima, mogu biti zadovoljni jer se od ožujka svi polako vraćamo prema onome što pamtimo kao normalno, u smislu kulture, druženja... Prognoza mundanog astrologa Damira Jovetića kaže da će pandemija koronavirusa u 2022. godini popustiti. 

Cijene nam rastu, ali nema panike od hiperinflacije u periodu koji je pred nama. Damir Jovetić podsjeća da je očekivao dvogodišnju ekonomsku krizu od jeseni 2020., ali su nju države spriječile zaduživanjem. Stoga sada slijedi period od dvije do tri godine u kojem će cijene rasti jer te dugove netko mora i platiti. 


Hrvatska je u idiličnom periodu, a posebno lijepo bit će nam u proljeće. Generalno je dobar period i za grad Rijeku, a i u gradu i na državnoj razini početak 2023. dočekat ćemo u dobrom raspoloženju jer još uvijek traje razdoblje u kojem možemo puno toga popraviti.

Astrolog Damir Jovetić

Astrolog Damir Jovetić

Foto: Nel Pavletić / Pixsell

2022. godina bit će godina u kojoj ćemo se baviti svjetskim događajima. Prvo krizno razdoblje trajat će od kraja veljače do travnja, a drugo od kraja kolovoza do listopada. Jovetić posebno ističe ožujak kao vrijeme u kojem je moguća kratkoročna panika na svjetskoj razini, ali ne zna s čim će biti povezana. Siguran je, međutim, da će se nas u Hrvatskoj ona malo ticati.


Upozorio je i na to da će u periodu koji je pred nama jačati sukobi između onih koji društvene sustave nastoje kontrolirati i onih koji će prosvjedovati u ime ljudskih sloboda.


Ne vjerujem u astrologiju, nego je koristim kao alat, naglasio je Damir Jovetić u razgovoru o 2022. godini što ga možete poslušati u nastavku:

Što očekivati od 2022. godine?

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.