Hrvatski radio

Radio Pula

38. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam

21.02.2023.

13:55

Autor: HRT

Promohotel

Promohotel

Foto: Grad Poreč / ustupljena fotografija

38. izdanje međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel tradicionalno pred turističku sezonu okuplja profesionalce iz turističkog i ugostiteljskog sektora. Održat će se od 22. do 25. veljače u Poreču.


Poreč, jedan od najjačih turističkih centara Hrvatske i višegodišnji prvak hrvatskog turizma u svom gospodarskom i turističkom razvoju, bit će destinacija dragocjenih poslovnih susreta. Sajam Promohotel na jednom mjestu okupit će 160 izlagača iz Hrvatske i susjednih zemalja, a koji će predstaviti više od 500 svjetskih brandova iz HoReCa sektora na prostoru od 4500 m2 unutrašnjeg izložbenog prostora.


- Kroz edukativni dio, ali i bogat izlagački asortiman Promohotela posjetitelji će moći iz prve ruke upoznati nove tehnologije, trendove, proizvode i usluge, razmijeniti svoje ideje s ostalim profesionalcima iz struke te unaprijediti svoje poslovanje, rekla je direktorica sajma Ivana Štiković.


Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, privatnim iznajmljivačima, vlasnicima kafića i restorana, ali i svim ostalima koji se pripremaju za nadolazeću turističku sezonu, iako predstavljeni proizvodi mogu biti zanimljivi i i za širu potrošnju.


Program izlaganja sastoji se od kompletnog HORECA asortimana - hotelske opreme i kozmetike, ugostiteljske opreme i sitnog inventara, prehrane, slastica i pića, projektiranje profesionalnih kuhinja i bijele tehnike, namještaj na bazi drva kao osnovne sirovine, dizajnerski namještaj i dekorativni proizvodi za uređenje interijera i eksterijera, vrhunske inovativne vanjske kuhinje od betona, tekstil za opremanje hotela, vila i apartmana, profesionalna oprema za čišćenje i praonice rublja, sustavi za filtraciju vode, higijenski proizvodi, podne obloge i obloge od egzotičnog drva, parking sustavi i punjači za električna vozila pa sve do informatičke opreme i softver-a za hotele, restorane i kafiće.


Uz široki spektar ponude izlagačkog dijela za vrijeme sajma održavat će se i stručna događanja s ciljem povezivanja i pružanja informacija o aktualnim trendovima u vidu predavanja i radionica. Sudjelovanje na istima besplatno je za sve zainteresirane dionike uz prethodnu registraciju radi pravovremene rezervacije mjesta . Detaljni program stručnih događanja kao i link za registraciju može se pronaći na službenim stranicama sajma: www.promohotel.hr .


Ulaz na sajam je slobodan uz obaveznu prijavu putem linka na www.promohotel.hr


RADNO VRIJEME SAJMA ZA POSJETITELJE:


Srijeda, 22.2.2023. / 12:00 – 19:00 sati

Četvrtak, 23.2.2023. / 10:00 – 19:00 sati

Petak, 24.2.2023. / 10:00 – 19:00 sati

Subota, 25.2.2023. / 10:00 - 17:00 sati


Suorganizator sajma je Grad Poreč.


Svečano otvorenje sajma Promohotel održati će se u srijedu 22. veljače, u 12 sati ispred dvorane Žatika u Poreču.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

3 h

SLUŠALICE

OŠ CENTAR