Hrvatski radio

Radio Pula

Radio X-ica 28.2.2023.

01.03.2023.

15:04

Autor: HRT

Radio X-ica

Radio X-ica

Foto: Oleg Morović / HRT

U emisiji predstavili smo prvu audio seriju "Opsesija", u rubrici UNISPORT osvrnuli smo se na odlične rezultate našeg Sveučilišta i najavili smo party u Fort Punta Christo.U emisiji su gostovali studenti s Fakulteta dramskih umjetnosti u Beogradu koji se osmislili prvu audio seriju na našim prostorima. Serija se zove "Opsesija" i bavi se tinejdžerskim temama.

Opsesija

Mario Peloza, član kolektiva Red Riding Hood najavio je audio-vizualni party koji će se održati u subotu 4.3.2023. u Fort Punta Christu. 

Očekuje vas pet DJ-eva uz koje će se predstaviti šest umjetnika svojim izložbama.

Više informacija možete saznati u prilogu.

Mario Peloza (Red Riding Hood kolektiv)

U rubrici UNISPORT, Thomas Makašinović-Komšo osvrnuo se na odlične rezultate našeg Sveučilišta i najavio europsko natjecanje u ESportu na kojem će se natjecati FIPU i TFPU.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Radio X-ica

Radio x-ica emisija koja se bavi temama iz studentskoga života i promicanjem znanosti, a pokrenuta je u suradnji sa Sveučilištem Jurja Dobrile u Puli. Riječ je o prvoj takvoj emisiji HRT – Radija Pula koji se i na ovaj način želi približiti mlađim slušateljima, ponajprije studentima.

Poslušajte u Slušaonici