Hrvatski radio

Drugi program

Snimanje specijalne Eurosong emisije o Miji Dimšić

13.04.2022.

10:17

Autor: Jasmina Mednolučanin

Snimanje Eurosong emisije o Miji Dimšić - Marjan Živić, Mia Dimšić, Martina Validžić, Zlatko Turkalj i Domenica Žuvela

Snimanje Eurosong emisije o Miji Dimšić - Marjan Živić, Mia Dimšić, Martina Validžić, Zlatko Turkalj i Domenica Žuvela

Foto: - / HRT

Nakon tri predeurovizijska koncerta u Londonu, Tel Avivu i Amsterdamu, Mia Dimšić, pobjednica ovogodišnje Dore i naša predstavnica na Eurosongu u svojem pretrpanom rasporedu, našla je vremena i za kratki posjet Zagrebu i HRT-u gdje je snimala specijalnu TV emisiju ususret Eurosongu. 

Mlada Osječanka koja će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu, trenutno je u Splitu odakle nam se javila videom u kojem je izjavila kako se specijalnoj emisiji ususret Eurosongu posebno veseli, jer ju je snimanje podsjetilo na brojne uspomene iz djetinjstva te jako važne ljude koji su obilježili njezin život. Evo, što je još izjavila pobjednica Dore kojoj priželjkujemo da brani boje Lijepe naše i u finalnoj večeri Eurosonga: 

Mia Dimšić će s pjesmom “Guilty Pleasure”, kao jedanaesta nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u utorak, 10. svibnja, i tako pokušati osigurati prolaz u finalnu večer, koja će se u Torinu održati u subotu, 14. svibnja.

Mia Dimšić

Mia Dimšić

Foto: Danijel Galić / -

U veljači, tijekom gostovanja u radijskoj emisiji Drugog programa Hrvatskoga radija - Music Pub Zlatka Turkalja, Mia je izjavila kako se na Doru prijavila želeći predstaviti pjesme na engleskome jeziku na kojima već dulje vrijeme radi sa svojim autorskim timom. Podsjetimo, tekst i glazbu pjesme "Guilty Pleasure" koja će nas predstavljati u Torinu napisali su Mia, zatim Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, dok iza aranžmana stoji Ante Gelo.

Zlatko Turkalj, Mia Dimšić i Damir Bačić

Zlatko Turkalj, Mia Dimšić i Damir Bačić

Foto: -- / HRT

Inače, za hrvatsku verziju pjesme “Netko drugi”, nedavno je u Mijinom rodnom Osijeku snimljen i video spot koji je premijerno prikazan u tv emisiji Dobro jutro, Hrvatska.


Premijerno prikazan spot za pjesmu 'Netko drugi'

Premijerno prikazan spot za pjesmu 'Netko drugi'

Foto: HTV / HRT

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.