Hrvatski radio

Prvi program

Izvrsnost u Tehničkoj školi Čakovec

14.12.2021.

11:17

Autor: Hrvatski radio

default error photo

Tehnička škola Čakovec jedna je od 25 škola u Hrvatskoj koje su imenovane Regionalnim centrom kompetentnosti.

Nije stvar vidjeti što učenik ne zna nego je najveća kvaliteta prepoznati ono dobro kod njega i dati mu podršku da to razvija.

Dražen Blažeka

Gotovo 800 učenika, 38 razrednih odjela i 80 nastavnika čine Tehničku školu Čakovec najvećom srednjom školom u Međimurskoj županiji. Škola je ponosni nositelj titule Regionalni centar kompetentnosti kroz koji se stvaraju centri izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.


Brojni programi, projekti i zajednički trud ravnatelja, djelatnika i učenika čine školu jednom od najboljih strukovnih škola u zemlji, ali i činjenica da je cilj škole prepoznavanje, a ne ocjenjivanje učenika.


Što sve podrazumijeva izvrsnost u strukovnom obrazovanju i čime se sve, osim svojom strukom, bave učenici Tehničke škole Čakovec - poslušajte u emisiji.
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Izvan okvira

Što je cjeloživotno obrazovanje, kako naučiti djecu i mlade životu i koji su problemi učenika, studenata, profesora i znanstvenika govori emisija o obrazovnoj politici, osnovnom, srednjem i visokom obrazovanju - Izvan okvira.

Poslušajte u Slušaonici