Hrvatski radio

Prvi program

Zima u Bolu na Braču

15.02.2023.

Zadnja izmjena 19:57

Autor: Hrvatski radio

Ribari

Ribari

Foto: Ivana Sučić / HRT

Ranom zorom malo u ribe, zatim marenda pa odmor uz komin, a nakon toga kartanje u prostorima Centra za kulturu Bol predstavlja zimski dan jednog dijela starije generacije Boljana koji pomalo žale za vremenima bez mobitela, a s puno plesa i druženja. Školarci u Bolu uživaju u miru, bez turista i gužve, a ponajviše, naravno, u igri s prijateljima koja je na otoku potpuno slobodna. Mladi su srijedom redoviti na Bolskom kviziranju koje se, također, održava u Centru za kulturu Bol, ali i na brojnim drugim aktivnostima koje nudi program centra.


Kako izgleda zima u Bolu na Braču i koliko jedan društveni centar i kulturni program znači za održavanje odnosa, kulture, ali i života u otočkom mjestu - poslušajte u emisiji Put pod noge.Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Put pod noge

Autorske reportaže o povijesnim mjestima, znamenitim ljudima i zanimljivim događajima diljem Hrvatske zabilježene mikrofonom novinara i suradnika Odjela djeca, mladi, obrazovanje i znanost. . .

Poslušajte u Slušaonici