Hrvatski radio

Drugi program

Sve o izvođačima Dore 2022. na jednome mjestu

16.02.2022.

23:21

Autor: Ana Hotko

Dora 2022

Dora 2022

Foto: - / HRT

Tko će pobijediti na Dori 2022. i predstavljati Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije u Torinu, doznat ćemo u velikoj završnici u subotu, 19. veljače. 

Prijenos ovog najvećeg glazbeno-scenskog spektakla iz sportske dvorane "Marino Cvetković" moći će se pratiti od 20:10 na Prvome programu Hrvatske televizije, na Drugome programu Hrvatskoga radija, preko multimedijske platforme HRTi te na službenom kanalu HRT Dora na YouTubeu.


Važnu ulogu u izboru našeg predstavnika ili predstavnice, odnosno pobjednika ili pobjednice Dore 2022., imaju naši gledatelji i slušatelji koji će u subotu za svoje favorite moći glasati telefonskim pozivima i SMS porukama.


Kako bi publici odabir bio lakši, devet dana prije Dore objavili smo svih četrnaest pjesama koje su u ovogodišnjoj konkurenciji i koje su privukle veliku pažnju publike i medija. Sada na jednome mjestu možete doznati najzanimljivije pojedinosti životopisa svih izvođača na Dori 2022., uz pregled autora njihovih pjesama te brojeve telefona na koje ćete moći glasati za njih.


Finalisti natjecanja Dora 2022. su (redoslijedom izvođenja):


1. Mila Elegović – Ljubav


2. Mia Negovetić – Forgive Me (Oprosti)


3. Marko Bošnjak – Moli za nas


4. Jessa – My Next Mistake


5. Zdenka Kovačiček – Stay On The Bright Side


6. Tina Vukov – Hideout


7. Roko Vušković – Malo kasnije


8. Bernarda – Here For Love


9. Eric Vidović – I Found You


10. ToMa – In The Darkness


11. Elis Lovrić – No War


12. Ella Orešković – If You Go Away


13. Tia – Voli me do neba


14. Mia Dimšić – Guilty PleasurePrograme Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.